Edelstenen Armband Heren

EDELSTENEN ARMBAND HEREN

Al de designs die wij maken zijn gericht op heren armbanden. Dit betekend niet dat de armband uitsluitend door mannen gedragen kan worden. Wel zal elk design een wat meer donker en robuust uiterlijk hebben. Al het zilver wordt bijvoorbeeld geoxideerd om het wat donkerder te maken. Desondanks vertellen alle designs een verhaal die zowel voor man als vrouw betekenis kan hebben. Kijk bijvoorbeeld naar het ‘Narrow path’ design.

Heren armbanden zijn de laatste tijd aanzienlijk in populariteit gestegen. Ons assortiment is hier op aangepast. De armbanden die wij aanbieden zijn namelijk vaak samengesteld met wat meer donkere edelstenen. Deze donkere edelstenen worden in het algemeen ook gerelateerd aan hogere kwaliteit.

Vanwege onze passie voor edelsteen armbanden zijn wij altijd opzoek naar de meest bijzondere stenen. Tijdens deze continue zoektocht vinden we unieke edelstenen in soms kleine hoeveelheden. Deze stenen worden vaak alleen in een specifiek land gevonden. Daarnaast kan het ook zo zijn dat een bepaalde edelsteen een unieke structuur heeft die moeilijk te slijpen is tot kralen. Deze kan dan alleen geslepen worden door specialisten, dit proces is duurder maar geeft wel een uniek resultaat. Omdat sommige edelstenen zo speciaal zijn zetten we ze onder de categorie speciale edities.