Eagle Eye armband, 8mm, Voloria

60.00

Eagle eye

We onderzoeken elke edelsteen die we aanbieden, Eagle eye is daarom een apart verhaal. Er is namelijk niet veel over te vinden. Velen verkopen het onder de naam ‘hawk eye’, echter deze verschilt te veel van Eagle eye in fysieke eigenschappen. Wat we wel weten is dat het een kwarts soort is, en de aardkorst bestaat voor 12% uit kwarts. Het grootste gedeelte van het zand op het strand bestaat ook uit kwarts. In zijn meest pure vorm lijkt kwarts op berg kristal, kraakhelder. Wanneer tijdens het groeiproces er verschillende mineralen bijkomen verkleurd de kwarts, in dit geval tot lichtgrijs.

Voloria

Een armband met de Voloria inscriptie op de sluiting.  Deze armband staat symbool voor het merk Voloria dat een herinnering is aan jouw doel of verlangen. Op de pagina “Over Voloria” staat een meer getailleerde uitleg.

Doordat edel- en natuurstenen speciale karaktereigenschappen hebben en elke lading uit de grond uniek is kunnen de stenen licht van grootte en kleuren verschillen.

Categorieën: , ,
 

Beschrijving

Hoe meet ik mijn polsmaat?

Gebruik hiervoor een flexibel meetlint en leg deze strak aangesloten om je pols, zo dicht mogelijk aan je hand. Lees dan het aantal centimeters af. Het model op de foto heeft een pols maat van 17.1 cm. Heb je geen meetlint in huis? Neem dan een stuk koord. Leg deze aaneengesloten om je pols, teken het punt af waar het koord zichzelf raakt en meet de lengte vervolgens op met een liniaal.

Extra informatie

Steensoort

Eagle eye

Materialen

925 Zilver, edelsteen en nylon/rubber koord

Inhoud

Armband, travel pouch en premium verpakking

Steen diameter

8 millimeter

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.