925 zilver, Ephesian Soldiers

145.00

Ephesian armor

Lang geleden veroverde de Romeinen een enorm gebied door middel van een van de sterkste legers in die tijd. Een belangrijk onderdeel daarvan was de wapenuitrusting. De Romeinse wapenuitrusting is een combinatie van zes delen die nauw samenwerken. De helm, de riem, de borstplaat, de schoenen, het schild en het zwaard. Elk onderdeel is essentieel voor de gehele wapenuitrusting. De riem bijvoorbeeld, droeg een gedeelte van het gewicht van de borstplaat, dit verminderde druk op de schouders. Op dit model staan aan de achterkant twee Ephesian krijgers. Op de buitenkant is een geografisch patroon te zien. Waar dit naar verwijst is een mysterie… Voor alsnog….

Materiaal

Dit ontwerp is een zogenoemde “slavenarmband” en volledig gemaakt van 925 kwaliteit zilver. Op dit moment is hij beschikbaar in één maat bereik.

 

Beschrijving

Hoe meet ik mijn polsmaat?

Gebruik hiervoor een flexibel meetlint en leg deze strak aangesloten om je pols, zo dicht mogelijk aan je hand. Lees dan het aantal centimeters af. Het model op de foto heeft een pols maat van 17.1 cm. Heb je geen meetlint in huis? Neem dan een stuk koord. Leg deze aaneengesloten om je pols, teken het punt af waar het koord zichzelf raakt en meet de lengte vervolgens op met een liniaal.

Extra informatie

Materialen

925 Zilver

Inhoud

Armband, travel pouch en premium verpakking

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.