Bronziet armband, 12mm, Voloria

60.00

Bronzite

Bronzite is een natuursteen met een hoog ijzergehalte, daardoor heeft het een diepe bronzen kleur gekregen met een metallic gloed. Vanwege de uiterlijke bronzen kenmerken heeft deze steen de naam bronzite gekregen. Bronzite behoort tot de pyroxene groep, dat oud Grieks is voor vuur en vreemdeling. Dit komt door de aanwezigheid in vulkanisch glas waar men deze steen niet zou verwachten. Bronzite wordt gevonden in: Oostenrijk, Brazilië, Madagaskar en Zuid-Afrika.

Voloria

Een armband met de Voloria inscriptie op de sluiting.  Deze armband staat symbool voor het merk Voloria dat een herinnering is aan jouw doel of verlangen. Op de pagina “Over Voloria” staat een meer getailleerde uitleg.

Doordat edel- en natuurstenen speciale karaktereigenschappen hebben en elke lading uit de grond uniek is kunnen de stenen licht van grootte en kleuren verschillen.

Categorieën: , ,
 

Beschrijving

Hoe meet ik mijn polsmaat?

Gebruik hiervoor een flexibel meetlint en leg deze strak aangesloten om je pols, zo dicht mogelijk aan je hand. Lees dan het aantal centimeters af. Het model op de foto heeft een pols maat van 17.1 cm. Heb je geen meetlint in huis? Neem dan een stuk koord. Leg deze aaneengesloten om je pols, teken het punt af waar het koord zichzelf raakt en meet de lengte vervolgens op met een liniaal.

Extra informatie

Steensoort

Bronzite

Materialen

925 Zilver, natuursteen en nylon/rubber koord

Inhoud

Armband, travel pouch en premium verpakking

Steen diameter

12 millimeter

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.