Obsidiaan zwarte armband, 8mm, Voloria

65.00

Obsidian

Obsidian betekend “steen van Obsius”. De Romijn Obsius heeft deze steen namelijk als eerste gevonden in Ethiopië. Obsidian is een edelsteen dat ontstaat wanneer lava snel afkoelt en word ook wel vulkanisch glas genoemd. Niet elk soort lava dat snel afkoelt wordt obsidian, alleen de lava die het meest vloeibaar is. Obsidian werd niet altijd alleen gebruikt als sieraad, sporen van obsidiaan gaan duizenden jaren terug naar een tijd waar het al geslepen werd tot pijlpunten. Obsidiaan wordt gevonden in: Ecuador, IJsland, Indonesië, Japan en de United States.

Voloria

Een armband met de Voloria inscriptie op de sluiting.  Deze armband staat symbool voor het merk Voloria dat een herinnering is aan jouw doel of verlangen. Op de pagina “Over Voloria” staat een meer getailleerde uitleg.

Doordat edel- en natuurstenen speciale karaktereigenschappen hebben en elke lading uit de grond uniek is kunnen de stenen licht van grootte en kleuren verschillen.

Categorieën: , , ,
 

Beschrijving

Hoe meet ik mijn polsmaat?

Gebruik hiervoor een flexibel meetlint en leg deze strak aangesloten om je pols, zo dicht mogelijk aan je hand. Lees dan het aantal centimeters af. Het model op de foto heeft een pols maat van 17.1 cm. Heb je geen meetlint in huis? Neem dan een stuk koord. Leg deze aaneengesloten om je pols, teken het punt af waar het koord zichzelf raakt en meet de lengte vervolgens op met een liniaal.

Extra informatie

Steensoort

Obsidian

Materialen

925 Zilver, edelsteen en nylon/rubber koord

Inhoud

Armband, travel pouch en premium verpakking

Steen diameter

8 millimeter

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.