Labradoriet armband, 12mm, The Narrow Path

75.00

Labradorite

Labradorite is in eerste opzicht een witte, grijze en kleurloze steen. Labradorite werd als eerste ontdekt door indianen die dachten dat het maanlicht gevangen zat in de steen. Dit komt doordat licht breekt op microscopisch kleine kristallen, hierdoor zijn er donkerblauwe en groene licht reflecties te zien. Een unieke edelsteen en de bekendste op het gebied van licht reflecties. De naam is vernoemd naar het eiland waar deze steen van origine vandaan komt; het Canadese eiland Labrador. Labradorite wordt gevonden in: Canada, Australië en Madagaskar.

The narrow path

In een tijd waarin veel mensen op zoek zijn naar betekenis, gaan we vaak niet opzoek maar blijven we passief. Het kan moeilijk zijn om iets te vinden dat betekenis geeft. Dit kan je zien als het zoeken naar een smal pad, soms weet je niet waar het is. Soms is het ook niet iets letterlijks maar een denkwijze. De zilveren lijn in het midden staat symbool voor dit pad. De schubben er omheen zijn een symbool van bescherming. We willen je eraan herinneren om te blijven zoeken en actie te ondernemen, want het is het waard.

Doordat edel- en natuurstenen speciale karaktereigenschappen hebben en elke lading uit de grond uniek is kunnen de stenen licht van grootte en kleuren verschillen.

 

Beschrijving

Hoe meet ik mijn polsmaat?

Gebruik hiervoor een flexibel meetlint en leg deze strak aangesloten om je pols, zo dicht mogelijk aan je hand. Lees dan het aantal centimeters af. Het model op de foto heeft een pols maat van 17.1 cm. Heb je geen meetlint in huis? Neem dan een stuk koord. Leg deze aaneengesloten om je pols, teken het punt af waar het koord zichzelf raakt en meet de lengte vervolgens op met een liniaal.

Extra informatie

Steensoort

Yellow tiger eye

Materialen

925 Zilver, edelsteen en nylon/rubber koord

Inhoud

Armband, travel pouch en premium verpakking

Steen diameter

12 millimeter

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.