Rode Jaspis armband, 12mm, Voloria

70.00

Rode jaspis

Deze rode jaspis soort ontstaat op het moment, wanneer scherp gesteente samensmelt, dit is waardoor het gedetailleerde patroon ontstaat. Door de hematite en ijzer krijgt het een rode kleur. Brecciated is een geologisch term, dat staat voor een samenstelling van afgebroken fragmenten. Jaspis is grieks voor “spotted stone”. Jaspis wordt gevonden in: Egypte, Austrealie, Canada, Madagascar en de United States.

Voloria

Een armband met de Voloria inscriptie op de sluiting.  Deze armband staat symbool voor het merk Voloria dat een herinnering is aan jouw doel of verlangen. Op de pagina “Over Voloria” staat een meer getailleerde uitleg.

Doordat edel- en natuurstenen speciale karaktereigenschappen hebben en elke lading uit de grond uniek is kunnen de stenen licht van grootte en kleuren verschillen.

Categorieën: , , , ,
 

Beschrijving

Hoe meet ik mijn polsmaat?

Gebruik hiervoor een flexibel meetlint en leg deze strak aangesloten om je pols, zo dicht mogelijk aan je hand. Lees dan het aantal centimeters af. Het model op de foto heeft een pols maat van 17.1 cm. Heb je geen meetlint in huis? Neem dan een stuk koord. Leg deze aaneengesloten om je pols, teken het punt af waar het koord zichzelf raakt en meet de lengte vervolgens op met een liniaal.

Extra informatie

Steensoort

Brecciated Jasper

Materialen

925 Zilver, edelsteen en nylon/rubber koord

Inhoud

Armband, travel pouch en premium verpakking

Steen diameter

12 millimeter

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.