Geschiedenis

Al duizenden jaren lang hebben juwelen vaak een bijzondere betekenis. Het gaf de drager bijvoorbeeld status, een gevoel van bescherming of liet zien dat de drager bij een bepaalde groep hoorde. Deze betekenis was zichtbaar door het gebruik van edelstenen, metalen en design. Wij willen je iets geven om te herinneren, iets wat je nergens anders vind. Daarom hebben we drie kernwaarden die we toepassen op elke armband, omdat we denken dat die jou meerwaarde bieden.

  1. Design: al het zilver is door ons ontworpen en dus uniek, geen massa product.
  2. Verhaal: achter alles wat we maken zit een specifiek verhaal.
  3. Edelstenen: door een uitgebreid dealer netwerk zoeken we alleen de mooiste en meest unieke edelstenen uit die we kunnen vinden.

Wat maakt een armband waardevol?
De meest bekende sieraden zijn vaak een combinatie van een persoonlijk verhaal en het design. Dit betekend dat niet alleen uitzonderlijke materialen een sieraad speciaal maakt. Het is het ook de drager die het tot een bekend sieraad maakt. De waarde wordt dus uiteindelijk bepaald door de drager.

Spr 3:3 HTB

Bracelets with a memory

Voloria bestaat uit twee delen die afkomstig zijn uit het Latijn: volo en memoria. Vertaald naar het Nederlands betekenen deze twee woorden: verlangen en herinnering. Deze twee woorden zijn de kern van Voloria. Iedereen heeft wel iets waaraan je jezelf wilt herinneren. Een goed voornemen, eigenschap, of doel. Jij hebt het verlangen en wij geven je de herinnering.

 

2 ptr 1: 12-13