Hematite armband, 8mm, Voloria

65.00

Hematite

Hematite krijgt zijn naam vanuit het Grieks, “aematitis lithos” dat bloed steen betekend. Wanneer er namelijk in hematite gezaagd wordt ontstaat er een rood poeder dat vermengt met water op bloed lijkt. Duizenden jaren geleden werd Hematiet gemalen tot een rood poeder en gebruikt in grotten als muurtekeningen. De NASA ontdekte dat hematiet veel voorkomt op de oppervlakte van Mars waardoor de planeet rood kleurt. Afhankelijk van de hoeveelheid magnetite in het mineraal kan Hematite licht magnetisch zijn. Hematite wordt in veel Europese landen gevonden.

Voloria

Een armband met de Voloria inscriptie op de sluiting.  Deze armband staat symbool voor het merk Voloria dat een herinnering is aan jouw doel of verlangen. Op de pagina “Over Voloria” staat een meer getailleerde uitleg.

Doordat edel- en natuurstenen speciale karaktereigenschappen hebben en elke lading uit de grond uniek is kunnen de stenen licht van grootte en kleuren verschillen.

Categorieën: , ,
 

Beschrijving

Hoe meet ik mijn polsmaat?

Gebruik hiervoor een flexibel meetlint en leg deze strak aangesloten om je pols, zo dicht mogelijk aan je hand. Lees dan het aantal centimeters af. Het model op de foto heeft een pols maat van 17.1 cm. Heb je geen meetlint in huis? Neem dan een stuk koord. Leg deze aaneengesloten om je pols, teken het punt af waar het koord zichzelf raakt en meet de lengte vervolgens op met een liniaal.

Extra informatie

Steensoort

Eagle eye

Materialen

925 Zilver, edelsteen en nylon/rubber koord

Inhoud

Armband, travel pouch en premium verpakking

Steen diameter

12 millimeter

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.